Adventi készülődés

Hagyományunkká vált, hogy a karácsony előtti négy hétben, az advent időszakában elcsendesedünk, szívünket kitárjuk, és a szeretre, egymás megsegítésére törekszünk.
Hit, remény, öröm, szeretet ezt jelképezi az adventi koszorún található négy gyetya. Első alkalommal a 4. osztályosok meghitt ünnepi műsora után, meggyújtottuk a hit gyertyáját. Köszönet Szarvas Zsoltné tanító néninek és a negyedik osztályos gyermekeknek a színvonalas műsorért.
Második alkalommal gyűltünk össze, s meggyújtottuk a Remény gyertyáját a 6. osztályosok meghitt ünnepi műsora után. Köszönet Árvai-Horváth Mariann tanárnőnek és Tóth Rita tanító néninek és a hatodik osztályos gyermekeknek a színvonalas műsorért.
Meggyújtottuk az adventi koszorún a 3. gyertyát, mely az örömhírt jelenti a kis Jézus eljöveteléről és a karácsony közeledtéről.
A 4. és 6. osztályosok meghitt pillanatokat szereztek nekünk gyönyörű műsorukkal. Igazi örömet okoztak, melyet a közönség vastapssal jutalmazott.
Köszönet a szereplő gyermekeknek és felkészítőjüknek: Szarvas Zsoltné és Árvai-Horváth Mariann tanárnőknek.
Immár 4. alkalommal gyűltünk össze, hogy közösen meggyújtsuk a Szeretet gyertyáját. A 4. 6. osztály irodalmi műsora és az iskolai kórus éneke után ezt meg is tettük.
Gratulálok a gyermekeknek és kolléganőimnek a színvonalas műsorért, mellyel meghitt hangulatot varázsoltak számunkra.
Hála és köszönet a több héten át tartó felkészülésért a szereplő gyermekeknek és az őket felkészítő pedagógusoknak: Szarvas Zsoltné, Árvai-Horváth Mariann és Tóth Rita pedagógusoknak.